Blog

BlogΤι να φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

09/02/2021

Τι να φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;


Ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Από τις 365 ημέρες που έχει ο χρόνος, η 14η Φεβρουαρίου είναι εκείνη που συγκεντρώνει το περισσότερο άγχος για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Και τώρα, τι φοράω; Η πρώτη σκέψη όλων είναι το κόκκινο και μάλιστα το κόκκινο φόρεμα, αφού αυτό το χρώμα είναι συνδεδεμένο με τη συγκεκριμένη γιορτή αγάπης. Μη σκέφτεστε όμως τόσο "στενά", υπάρχουν κι άλλα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε, όπως το ροζ, το μπορντό ακόμα και το μαύρο, αλλά και εκπληκτικά κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό outfit γι' αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ώστε να καταπλήξετε τον σύντροφό σας.

Το βασικότερο όλων είναι να νιώθετε ο εαυτός σας και να μη φορέσετε κάτι, που σε καμία άλλη περίσταση δε θα επιλέγατε. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για μία κανονική έξοδο και πρέπει να νιώθετε άνετα και όμορφα μέσα στα ρούχα σας, ώστε να αναδείξετε την ωραιότερη εκδοχή σας. Εάν δεν είναι το στιλ σας τα πολύ girly φορέματα ή τα πολύ σέξι ρούχα, τότε προσαρμόστε το σύνολο στα μέτρα σας. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να υπάρχει μία... έξτρα δόση θηλυκότητας -μέρα που είναι!

Τι άλλο μπορείτε να φορέσετε, λοιπόν, εκτός από φόρεμα; Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε: παντελόνες, τζιν ακόμα και κουστούμια συνδυασμένα με ιδιαίτερα tops ή σύνολα με prints, όπως μια μακριά φούστα ή μια θηλυκή μπλούζα με μοτίβο από πουά ή leopard. Οι ολόσωμες φόρμες είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση στο φόρεμα ενώ για να σπάσετε το πολύ ρομαντικό ύφος τους (αν έχουν βολάν, μοτίβα από λουλούδια ή είναι σε παστέλ απόχρωση) μπορείτε να φορέσετε δερμάτινο jacket ή ψηλοτάκουνα ankle boots. 

Εάν πάλι αγαπάτε το φόρεμα, τότε οι επιλογές σας είναι αμέτρητες: από τα αέρινα τούλινα μακριά φορέματα και τα βελούδινα κιμονό μέχρι τα lingerie dresses, τα κόκκινα μίνι ή τα στενά sexy δερμάτινα. Για ένα πιο χαλαρό σύνολο μπορείτε να κάνετε έναν συνδυασμό με μία μίνι ή μίντι στενή φούστα με ruffles, μία tutu ή μία καυτή δερμάτινη ή vinyl με ένα πιο ήσυχο κομμάτι, όπως ένα πουλόβερ ή πουκάμισο.

Όπως βλέπετε, σχεδόν όλα μπορούν να φορεθούν! Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει για καμία γυναίκα και είναι απαραίτητο συστατικό μιας πετυχημένης εμφάνισης είναι τα αισθησιακά εσώρουχα που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και φυσικά, η παιχνιδιάρικη διάθεση -είναι η μέρα που γιορτάζει ο έρωτας άλλωστε!

 




  1.  


  2.  


  3.  


  4.  


  5.  






 
 
Share:

Πρόσφατα posts

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!