Blog

Blog10 ρούχα & αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις στις εκπτώσεις

22/01/2021

10 ρούχα & αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις στις εκπτώσεις


Εδώ και λίγες ημέρες όλα τα καταστήματα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους για το αγοραστικό κοινό, μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Μαζί τους αυτή τη φορά και τα εμπορικά κέντρα, έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που παρέμεναν κλειστά λόγω της εν εξελίξει πανδημίας. Ο πρώτος μήνας του έτους είναι πάντοτε ιδανικός για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη σεζόν.

 

Τα καλά νέα είναι πως βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, όπου προσφέρουμε πολλές δελεαστικές προσφορές. Αρκετά κομμάτια μάλιστα διατίθενται με έως 90% έκπτωση. Αν νομίζεις βέβαια πως οι εκπτώσεις είναι η πιο εύκολη υπόθεση, κάνεις λάθος. Απαιτούν χρόνο για σωστό ψάξιμο και σύγκριση τιμών, ωστόσο αν κάνεις έξυπνες επιλογές μπορείς να βγεις πάντα κερδισμένη.

 
Μπορείς να κάνεις μια λίστα με όσα χρειάζεσαι, αλλά και όσα θα ήθελες να προσθέσεις στη ντουλάπα σου, ώστε να ψωνίσεις προετοιμασμένη. Επένδυσε σε basic κομμάτια που θα μπορείς να φοράς με πολλά από τα ρούχα σου, κάνοντας mix n' match συνδυασμούς. (μονόχρωμα παπούτσια, τζιν, παντελόνια και ό,τι άλλο σου αρέσει). Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 10 items που πρέπει πάση θυσία να αγοράσεις σε αυτές τις εκπτώσεις.

 
 
  1. Πλεκτό πουλόβερ

     
  2. Τζιν baggy paperbag

     
  3. Ζωνάκι δερματίνη με αλυσίδα

     
  4. Μάσκα με αλυσίδα από πέρλες

     
  5. Μακρύ καπιτονέ μπουφάν

     
  6. Biker boots

     
  7. Δερματίνη τσάντα ώμου με clutch     

     
  8. Πορτοφόλι με διπλό φερμουάρ

     

  9. Crop φούτερ με λάστιχο

     
  10. Chunky sneakers

            

          
Share:

Πρόσφατα posts

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!