Blog

BlogHit List: Οι Αγαπημένες μας Ολόσωμες Φόρμες για Φέτος!

23/06/2019

Hit List: Οι Αγαπημένες μας Ολόσωμες Φόρμες για Φέτος!

Ας μιλήσουμε για το best seller ρούχο του καλοκαιριού, που αγαπάμε γιατί είναι σέξι αλλά και βολικό: την ολόσωμη φόρμα!

Δες πιο κάτω 8 από τις αγαπημένες μας ολόσωμες φόρμες στο www.issuefashion.gr και γράψε μας στα σχόλια ποια θα προτιμήσεις!

 

BEACH VIBES

Εάν αποκτήσεις μόνο μία φόρμα για φέτος, σου προτείνουμε μία σαν αυτή, που μπορεί να σε συνοδέψει από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, αλλά εκπέμπει αν μη τι άλλο τα απαραίτητα beach vibes που τόσο μας ανανεώνουν!

 

 

CITY GIRL

Το μεγάλο όπλο αυτής της φόρμας είναι ότι είναι versatile: είναι αρκετά polished ώστε να είναι ιδανική για το γραφείο, αλλά έχει ανοιχτή πλάτη, πράγμα που την κάνει ότι πρέπει και για τα after work drinks! Για να μην χάνεις ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σου.

 

 

ALL FLORAL EVERYTHING

Φέρε την Ibiza στην Ελλάδα με αυτή τη μακριά μακό φόρμα που είναι τόσο χαλαρή και χρωματιστή, που φωνάζει διακοπές! Μας αρέσει επίσης, γιατί ξέρουμε ότι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλουμε στη βαλίτσα μας, για τις δροσερές νύχτες στο νησί.

 

 

BOHO STYLE

Λίγο bohemian πάντα χρειάζεται, και από άποψη φιλοσοφίας και από άποψη ντυσίματος! Χαλαρές σιλουέτες σαν αυτή είναι on-trend φέτος και πάλι, μόνο μην ξεχνάς να τονίζεις τη μέση σου με μία ζώνη για καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

EVERYDAY NEUTRAL

Κάθε μέρα, όλη μέρα! Αυτή εδώ η ολόσωμη φόρμα έχει ότι χρειάζεται για να γίνει η αγαπημένη σου: είναι άνετη, σε απαλό φυσικό χρώμα για να πάει με όλα και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Θα τη λατρέψουν τα λευκά σου sneakers!

 

 

GO MINIMAL

Go minimal or go home! Και δεν εννοούμε minimal στα χρώματα, καθώς η συγκεκριμένη φορμούλα, είναι… φλοράλ! Minimal όμως, όπως στα “απολύτως απαραίτητα”! Κάνει ζέστη και αποφασίσαμε να ντυθούμε ανάλογα. Απλά.

 

 

PREPPY STYLE

Το αυστηρό dress code στο γραφείο μας σκοτώνει κάθε καλοκαίρι, αλλά φέτος έχουμε τη λύση: με επάνω μέρος που θυμίζει πουκάμισο και λευκές/μαύρες ρίγες, αυτή εδώ η φόρμα είναι τόσο κομψή που περνάει άνετα!

 

 

NAVY CLASSIC

Για τις ρετρό ψυχές εκεί έξω που οι τάσεις που πλέον έχουν γίνει classics, είναι οι αγαπημένες σας, αυτή η φόρμα είναι για εσάς: navy ή ναυτικό στιλ, όπως θέλεις το λες, αγαπάμε να το φοράμε εδώ και χρόνια.

Share:

Πρόσφατα posts

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!