Blog

Blog5 Στιλιστικές Συμβουλές από το παλιό Hollywood!

19/06/2019

5 Στιλιστικές Συμβουλές από το παλιό Hollywood!

Η Fashion Team της Issue συγκέντρωσε για εσάς styling tips, από την πιο γοητευτική εποχή! Η δική μας αδυναμία; Η γλυκύτατη και απόλυτα θηλυκή Audrey Hepburn! ΤΟ εικονικό της στιλ έχει περάσει στην ιστορία και για μας, ενώ είναι ιδιαίτερο, δεν μπορεί παρά να είναι το χαρακτηριστικό της εποχής! Δείτε παρακάτω για στιλιστικές συμβουλές με τη βοήθεια της αγαπημένης star!


1) Τα φορέματα είναι τα πιο εύκολα outfits!
INSPO: https://goo.gl/b4VWcg


Όταν δεν είσαι σίγουρη για το τι πρέπει να φορέσεις, φόρεσε ένα φόρεμα. Όταν δεν έχεις το χρόνο να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο look από την αρχή, ή πολύ απλά βαριέσαι να το κάνεις, ξανά: φόρεσε ένα φόρεμα!

ISSUE CHOICE: https://goo.gl/wPrBY2

2) Ένα oversized λευκό πουκάμισο, είτε το φοράς μέσα στο σπίτι, είτε έξω, απογειώνει κάθε look!
INSPO: https://goo.gl/mDZa9U

Instant chic! Μιλάμε για το signature κομμάτι της γκαρνταρόμπας της Audrey. Δες (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) το “Breakfast At Tiffany’s” και κράτα σημειώσεις!

ISSUE CHOICE: https://goo.gl/13JBVU

3) Μερικές φορές, όσα πιο πολλά κοσμήματα τόσο το καλύτερο!
INSPO: https://goo.gl/XyYeYd

More is more κορίτσια! Αφιερώστε τη δημιουργικότητά σας τόσο στο συνδυασμό ρούχων, όσο και κοσμημάτων και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Μην αφήσεις το αγαπημένο σου going-out φόρεμα μόνο του, αλλά πάντα να το συνοδεύεις με την κατάλληλη παρεά: μακριά σκουλαρίκια και statement κολιέ!

ISSUE CHOICE: https://goo.gl/a7ioFA

4) Το midi είναι το πιο κολακευτικό μήκος για κάθε σιλουέτα!
INSPO: https://goo.gl/EYDkTw

Βάλε το midi στην γκαρνταρόμπα σου, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Είναι το μήκος που προτιμούν εκτός από την Audrey πολλές αγαπημένες μας stars, πολύ απλά γιατί είναι απόλυτα θηλυκό.

ISSUE CHOICE: https://goo.gl/jeZX6p

5) Πάντα να φοράς ρούχα που τονίζουν τη μέση σου!
INSPO: https://goo.gl/9yqeeN

Ψηλόμεσες φούστες, ψηλοκάβαλα παντελόνια, παλτό με ζώνη κλπ. Όλα αυτά τονίζουν τη μέση σου και δίνουν σχήμα στη σιλουέτα σου. Πάντα θα αγαπάμε τα oversized, αλλά κάποια πράγματα είναι απλά κλασικά!

ISSUE CHOICE: https://goo.gl/XCzxqP

Share:

Πρόσφατα posts

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!